Paramedici

Elke Nouwen

Individuele loopbaancoaching

Ik combineer mijn brede ervaring als HR manager in verschillende bedrijven met mijn opleiding en ervaring als erkend coach.

Werknemers en zelfstandigen kunnen bij mij terecht voor individuele loopbaancoaching via de loopbaancheques van de VDAB.

Coaching betekent voor mij vooral procesbegeleiding, het is een veranderingsproces vertrekkend vanuit wat er vandaag al is.

Tegelijkertijd is het bewust worden van waarden en overtuigingen die ons enerzijds gebracht hebben tot waar we nu staan en die ons anderzijds ook in de weg kunnen zitten om onze doelen te bereiken.

+32 475 46 19 86 

www.makemefly.be 

elke@makemefly.be 

Liesbeth Goossens

Veerkrachtcoach

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag en om daar misschien zelfs sterker uit te komen. Het gaat niet enkel om 'terugveren' naar de oorspronkelijke positie, maar ook om doorgroeivermogen. De uitdagingen van het leven kunnen je sterker maken.

Veerkrachtcoaching begeleidt mensen met stressklachten, op eender welk terrein, naar duurzame mentale vitaliteit.

Ik richt me tot mensen die de stress in hun persoonlijk en/of professioneel leven willen aanpakken, zicht willen krijgen op patronen waarin ze zitten, om deze te veranderen, preventief of curatief aan de slag willen rond burn-out, zelfvertrouwen willen ontwikkelen of hun mindset willen stretchen.

+32 48647 76 87

www.gloedvol.be 

liesbeth@gloedvol.be 

Mevrouw ooievaar

Vroedvrouwen

Wij zijn Gitte Fonteyne en Hanne Bernaerts, 2 vroedvrouwen met een hart voor ons beroep, vroedvrouwen in hart en nieren.

Wat doen wij?
- Prenatale consultaties, opvolging tijdens de zwangerschap samen met jouw gynaecoloog en huisarts.
- Wens je begeleiding tijdens je arbeid, dan kan je hiervoor bij ons terecht.
- Postnatale opvolging:
De eerste weken na de bevallingkomen we aan huis om de nodige zorgen te bieden. Ben je na enkele weken weer mobiel genoeg dan kan een consult bij groepspraktijk Luce ook.


Gitte Fonteyne; +32 498 36 62 67

Hanne Bernaerts: +32 493 73 92 56

www.mevrouwooievaar.be 

info@mevrouwooievaar.be