Paramedici

Elisabeth Cops

Praktijkverpleegkundige

Als toegewijde verpleegkundige ben ik beschikbaar om onze patiënten de hoogste kwaliteit van zorg te bieden. Je kunt bij mij terecht voor diverse diensten, waaronder bloedafnames, wondverzorging, vaccinaties en pre-operatieve onderzoeken. Al deze handelingen worden zorgvuldig afgestemd in samenwerking met jouw behandelende huisarts. Op deze manier streven we gezamenlijk naar het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit.

089/30 88 28

Liesbeth Merckx

Psycholoog

Als erkend klinisch psychologe, ben ik gespecialiseerd in individuele psychotherapie bij volwassenen. Door mijn ervaring in het forensisch psychologisch werkveld, ben ik bekend met complexe psychische problematieken. Je kan bij mij terecht voor uiteenlopende klachten zoals depressie, angst, stress (overspanning, burn-out), gedragsproblemen, verslaving, persoonlijkheidsproblematiek, relationele problemen enzovoort.

Het eerste contact verloopt telefonisch, waarna je uitgenodigd wordt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier ga ik vooral luisteren naar jouw hulpvraag en verwachtingen. Vervolgens trachten we samen te begrijpen hoe de klachten zijn ontstaan en wat we eraan kunnen doen.

 +32 472 352 457  

Katleen Schols

Psycholoog

Ik ben klinisch psycholoog en volgde o.a. een postgraduaat Cognitieve Gedragstherapie aan de KULeuven. Gedragstherapie is een samenwerking tussen zorgvrager en de hulpverlener om tot een duurzame gedragsverandering te komen. In een eerste afspraak gaan we stil staan bij je klachten (angst, depressie, burnout, stress,....) en vragen en nadien bespreken we realistische behandel-doelen. Gedragstherapie gaat over het veranderen van gedrag en denkpatronen en dit vraagt ook oefening in de thuiscontext dus huiswerkopdrachten kunnen een onderdeel zijn van het therapeutisch traject.

Op donderdag werk ik in de groepspraktijk Luce te Genk. Daarnaast werk ik in het mobiele crisisteam van het noolim-netwerk en in de praktijk De Oude School te Kortessem. 

+32 468 31 97 17