Paramedici

Liesbeth Merckx

Psycholoog

Als erkend klinisch psychologe, ben ik gespecialiseerd in individuele psychotherapie bij volwassenen. Door mijn ervaring in het forensisch psychologisch werkveld, ben ik bekend met complexe psychische problematieken. Je kan bij mij terecht voor uiteenlopende klachten zoals depressie, angst, stress (overspanning, burn-out), gedragsproblemen, verslaving, persoonlijkheidsproblematiek, relationele problemen enzovoort.

Het eerste contact verloopt telefonisch, waarna je uitgenodigd wordt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier ga ik vooral luisteren naar jouw hulpvraag en verwachtingen. Vervolgens trachten we samen te begrijpen hoe de klachten zijn ontstaan en wat we eraan kunnen doen.

 +32 472 352 457  

Katleen Schols

Psycholoog

Ik ben klinisch psycholoog en volgde o.a. een postgraduaat Cognitieve Gedragstherapie aan de KULeuven. Gedragstherapie is een samenwerking tussen zorgvrager en de hulpverlener om tot een duurzame gedragsverandering te komen. In een eerste afspraak gaan we stil staan bij je klachten (angst, depressie, burnout, stress,....) en vragen en nadien bespreken we realistische behandel-doelen. Gedragstherapie gaat over het veranderen van gedrag en denkpatronen en dit vraagt ook oefening in de thuiscontext dus huiswerkopdrachten kunnen een onderdeel zijn van het therapeutisch traject.

Op donderdag werk ik in de groepspraktijk Luce te Genk. Daarnaast werk ik in het mobiele crisisteam van het noolim-netwerk en in de praktijk De Oude School te Kortessem. 

+32 468 31 97 17

Elke Nouwen

Individuele loopbaancoaching

Ik combineer mijn brede ervaring als HR manager in verschillende bedrijven met mijn opleiding en ervaring als erkend coach.

Werknemers en zelfstandigen kunnen bij mij terecht voor individuele loopbaancoaching via de loopbaancheques van de VDAB.

Coaching betekent voor mij vooral procesbegeleiding, het is een veranderingsproces vertrekkend vanuit wat er vandaag al is.

Tegelijkertijd is het bewust worden van waarden en overtuigingen die ons enerzijds gebracht hebben tot waar we nu staan en die ons anderzijds ook in de weg kunnen zitten om onze doelen te bereiken.

+32 475 46 19 86 

www.makemefly.be 

elke@makemefly.be 

Mevrouw ooievaar

Vroedvrouwen

Wij zijn Gitte Fonteyne en Hanne Bernaerts, 2 vroedvrouwen met een hart voor ons beroep, vroedvrouwen in hart en nieren.

Wat doen wij?
- Prenatale consultaties, opvolging tijdens de zwangerschap samen met jouw gynaecoloog en huisarts.
- Wens je begeleiding tijdens je arbeid, dan kan je hiervoor bij ons terecht.
- Postnatale opvolging:
De eerste weken na de bevallingkomen we aan huis om de nodige zorgen te bieden. Ben je na enkele weken weer mobiel genoeg dan kan een consult bij groepspraktijk Luce ook.


Gitte Fonteyne; +32 498 36 62 67

Hanne Bernaerts: +32 493 73 92 56

www.mevrouwooievaar.be 

info@mevrouwooievaar.be 

Verpleegkundige

Bloedanalyse

In onze praktijk is sinds kort op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend een verpleegkundige aanwezig. Bij deze verpleegkundige kan u bloed laten afnemen nadat u telefonisch contact hebt gehad met uw huisarts. Dit kan tijdens het telefonisch spreekuur. Op deze manier kan de arts beslissen of een bloedanalyse aangewezen is en welke onderzoeken er uitgevoerd dienen te worden. Om de resultaten te bespreken dient u een afspraak te maken bij uw huisarts. Dit kan al vanaf 1 dag na de bloedafname. Op deze manier kunnen we onze patiënten beter informeren en gezamenlijk een medisch beleid opstellen.

089/30 88 28